Jarig en stop invoer

Jarig en laatste invoer

22 Juni 2021.


Jawel; een kroondatum. Als je geluk hebt, zoals ik, mag je deze dag vieren. Tevens volgde deze website ongeveer 10 jaar alle wel en wee op onze Kollenberg. Helaas is dat nu vrijwel onmogelijk geworden door zaken als de persoonsbescherming en auteursrechten. Ik kon eigenlijk niet meer filmen of fotograferen en stukjes overnemen uit kranten of tijdschriften zit er niet meer in. Er is nog maar weinig nodig om hartelijke groeten van een advocaat te krijgen. Vandaar mijn besluit om dit archief verder niet meer aan te vullen en te verwijzen naar mijn persoonlijke belevenissen. Die zal ik, in kortere of langere verhaaltjes, in Leo’s Blog blijven publiceren omdat ik daarin mijn persoonlijke mening mag geven en legaal kan citeren. De site zal ik verder wel blijven onderhouden.
Hartelijk dank voor al uw belangstelling voor dit archief in de afgelopen 10 jaar.

De beheerder
Leo Vossen

        Terug